Vätternrundan 2020

Fyra gånger har jag startat i Vätternrundan och kommit i mål tre av dessa. Två gånger i så hög fart jag förmådde och en gång i ett lugnare tempo tillsammans med hustrun Anette. Jag körde inte loppet 2019 men kände då att 2020 är det nog ”dags igen”.

Blev så tillfrågad om att köra tillsammans med Bjärecyklisterna och tackade ja till detta. Målet var då att köra på 9 timmar (gamla bansträckningen). Nu har det blivit så att vi har slagit oss samman med Swedish Swift Riders och har målet 9:30 på nya bansträckningen som numera är 315 km.

Våren är i antågande och efter att ha kört en del mountainbike under vintern är det så snart dags att plocka fram racercykeln igen. Ser fram emot en träningsintensiv vår.

Kommer såklart att träna tillsamman med Bjärecyklisterna men också med Valhall spinners i Ängelholm. Är du sugen att hänga på Valhall spinners hittar du dem på Facebook. Här publicerar vi träningsrundorna som evenemang och alla är välkomna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *