Hökerberg

Bokrecensioner

Självkänsla nu!

Mia Törnblom

Mia Törnblom arbetar som coach i personlig utveckling. Hon har själv lyckats ta sig ur ett nattsvart mörker och lever idag ett glädjerikt liv, fyllt av kraft och energi. I sitt arbete coachar hon företagsledare, idrottsstjärnor, unga människor som farit illa - alla som har modet att våga förändra sitt liv. Här presenterar hon sitt framgångsrika träningsprogram.

Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan heller inte uppskatta det vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan kan vi förlora vår livslust. På ett enkelt och tydligt sätt visar författaren hur vi kan stärka självkänslan och bli medvetna om den egna personlighetens värde. Boken är som en klok och trygg vän att hålla i handen när det blåser snålt!

Egna tankar

Mycket läsvärd bok med många aha-upplevelser. Hon ger gott om tips på små, enkla saker som man kan göra för att livet ska bli roligare och för att man ska må bättre. Boken gör så att jag har större förståelse för hur andra mår och varför de beter sig som de gör.

Läst december-06

Tillbaka till index