Hökerberg

Bokrecensioner

Anetts värld

Morten Barsk

Välkommen till Anetts värld, lyxprostutionen och eskortflickornas värld. En cynisk, benhård bransch med svåra val och särpräglade vänskaper.
Under några månader bar Anett med sig en bandspelare där hon läste in allt som hände under dagarna. Här är resultatet: en öppenhjärtig och osentimental dagbok.

Där möter vi Anett som på ytan är en attraktiv tjej med gröna ögon och sensuell mun. Men vi kommer snabbt under ytan på denna ovanliga kvinna: Anette är varken ” den lyckliga horan” eller ett typiskt ”offer”. Hon är en unik människa som gjort ett medvetet, annorlunda val som för alltid ska prägla hennes liv.

Välkommen också att möta Anetts kunder. De kända politikerna, artisterna, programledarna, och alldeles vanliga män – och kvinnor. Men här finns också mer udda existenser. I Anetts värld kan man förvänta sig vad som helst. Den omfattar en verklighet som för många kan kännas både främmande och skrämmande, men också kittlande och spännande.

Egna tankar

Denna bok köpte jag mest för titelns skull. Men den var faktiskt lite kul att läsa. Det är ju en värld som man har mycket förutfattade meningar om. Men alla kvinnor mår nog inte så bra som Anett verkar göra. En lättläst bok som är bra att läsa mellan några lite tyngre och tjockare böcker.

Läst mars-08

Tillbaka till index